Over mij

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website.


Mijn naam is Jorien Habing en ik ben sinds 2010 werkzaam als muziektherapeut nadat ik mijn bachelor heb afgerond aan het ArtEZ conservatorium in Enschede, onlangs heb ik hier ook mijn master muziektherapie behaald.  Ik ben geschoold in de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Neurologische Muziektherapie (NMT)
Sinds 2012 werk ik als muziektherapeute bij koninklijke Visio 'het Loo erf', een intensief revalidatie centrum voor mensen met een visuele beperking en ik heb me gespecialiseerd in zingen binnen de muziektherapie, aldus zangtherapie. Tijdens mijn master heb ik specifiek ingezoomd op songwriting. 

Naast zangtherapie richt ik me ook specifiek op doelgroepen om de meerwaarde van zingen op gezondheid en ontwikkeling  te laten ervaren, de cursus 'zwanger zingen' is hier een voorbeeld van. In mijn werk en ook in samenwerking met organisaties heb ik koren opgezet om participatie en inclusie te bevorderen, contact mij als u hier meer informatie over wilt.

Naast mijn werk als muziektherapeut zing ik uiteraard ook graag zelf en verzorg ik optredens. Klik hier voor meer informatie over mij als zangeres. 

 

Kenmerkend voor mijn werkwijze: oprecht, eerlijk, nuchter, doorvragen, structurerend.