Over mij

Mijn naam is Jorien Habing en ik heb mijn bachelor en master muziektherapie afgerond aan het ArtEZ conservatorium in Enschede.  Mijn expertise is zang en songwriting binnen muziektherapie. Ik werk o.a. volgens de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Wat betreft zang ben ik geschoold in de Estill Voice Training, Complete Vocal Technique (CVT) en heb ik parttime muziektheater opleidingen gedaan.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als muziektherapeut binnen de revalidatie voor mensen met een visuele beperking en werk ik individueel met cliënten o.a. aan verliesverwerking, acceptatie, zelfvertrouwen vergroten en participatie . Zowel binnen als buiten de revalidatie heb ik meerdere projectkoren opgezet en geleid om participatie en inclusie te bevorderen. 

Met mijn bedrijf 'VocaVie' richt ik me op individuele muziektherapie door middel van zang/songwriting en zang coaching en geef ik groepscursussen zingen in Amersfoort. 
Heb je een specifieke vraag over projectkoren of een andere zangvraag? neem gerust contact op. 

Naast mijn werk als muziektherapeut zing ik uiteraard ook graag zelf en verzorg ik optredens. Voor vragen hierover contact mij, de website is nog in de maak...

 

Wat cliënten zeggen: 

"Ik heb een lied gemaakt, dit koste mij bloed, zweet en tranen, maar Jorien heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn hart openstelde voor anderen en vertrouwen kreeg in mijzelf en mijn situatie leerde te accepteren." 

(client songwriting)

"Muziektherapie is persoonlijk en confronterend. Jorien is heel open en begripvol waardoor ik me direct veilig voelde en kwetsbaar durfde op te stellen. Ze gaf mij vertrouwen in mijn eigen kunnen!"

(client songwriting)

"Muziektherapie heeft mij geholpen bij de verwerking van mijn handicap. Door te luisteren naar muziek en de teksten kwam ik weer bij mijn gevoel. Door zingen kon ik mijn gevoel uiten." 

(client zangtherapie)

"Bij Jorien had ik het gevoel dat we samenwerkten en dat we muziek aan het maken waren op een vrijblijvende en toch serieuze manier. Ik heb er meer zelfvertrouwen en plezier door gekregen. Nu mag ik zelfs een solo zingen tijdens de strijkkwartet biennale in het BIMhuis in Amsterdam, dat is toch geweldig!"
(client projectkoor)